Welke nieuwe iPhones kunnen we in 2016 verwachten?

Welke nieuwe iPhones kunnen we in 2016 verwachten?

Tot een aantal jaar geleden bracht Apple maar één telefoon per jaar uit. Sinds de iPhone 6 is dit wat anders geworden, aangezien er toen ook een grotere iPhone aangekondigd werd: de iPhone 6 Plus. Dit bleek uiteindelijk een groot succes te zijn, aangezien Apple meer winst dan ooit boekte, en we ondertussen ook de opvolger al hebben. Maar wat betekent dit verder voor 2016? Welke iPhones gaat Apple in 2016 allemaal brengen?

iPhone 7: het nieuwe pronkstuk

Natuurlijk zal Apple de iPhone 7 in 2016 aan gaan kondigen. Het ligt erg voor de hand dat dit de naam gaat worden van het toestel, als we kijken naar de naamgeving die Apple over de jaren heen heeft gebruikt. De iPhone 7 zal weer een verbeterde versie zijn van de iPhone, met onder meer een nieuwe processor, verbeterde hardware en een nieuwe versie van iOS. Omdat we ook weer over een nieuw nummer spreken, zal het erg aannemelijk zijn dat Apple het design van de iPhone 7 wat gaat veranderen. Hoe dit er precies uit zal komen te zien, zal de tijd ons vertellen. Via iPhoneabonnementen.com/iPhone-7/ zal je op de hoogte kunnen blijven.

iPhone 7 Plus: de grotere versie

Naast een normale iPhone 7, kunnen we natuurlijk ook weer de grotere versie verwachten. In dit geval spreken we van de iPhone 7 Plus. Waarschijnlijk zullen beide telefoons wat betreft specificaties veel overeenkomsten hebben. Het verschil zal hem zitten in het formaat van het scherm, de resolutie van het scherm en de grootte van de batterij. Voor de consument die liever een grotere telefoon (>5,5 inch) heeft, zou de iPhone 7 Plus perfect zijn.
Een iPhone 7 release zal ook dit jaar weer ergens in september moeten gaan gebeuren. Dat duurt nog even, maar dat is al vele jaren zo. Daarom kunnen we ook wel verwachten dat Apple de iPhone 7 en 7 Plus in september aan zal kondigen.

iPhone 5SE/SE: het kleine broertje

Mocht je niet tot september willen wachten op een nieuwe iPhone, dan is er nog goed nieuws voor je. Er wordt namelijk gesproken van een nieuwe iPhone met een kleiner, 4 inch scherm. Deze zou de naam iPhone 5se of iPhone se meekrijgen. De aankondiging hiervan zou al in maart gebeuren, waarop het toestel in april al verkrijgbaar zal moeten zijn. Het lijkt dus nog even wachten op de aankondiging van Apple.
Natuurlijk zullen alle nieuwe telefoons van Apple ook verkrijgbaar zijn in combinatie met een abonnement. Dit iPhone abonnement zal bestaan uit de maandelijkse kosten voor de iPhone zelf, en voor het gebruik van het netwerk van de provider. Ook zou je kunnen kiezen om een iPhone los te kopen, en daarnaast een sim only abonnement te nemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.