Waarom worden Simonly abonnementen steeds aantrekkelijker?

Waarom worden Simonly abonnementen steeds aantrekkelijker?

Het is al lang geen geheim meer dan dat Simonly een stuk voordeliger als de abonnementen met toestellen. Het is tegenwoordig zelfs het geval dat er meer simonly gebruikers zijn als abonnementen gebruikers met toestel. Maar wat maakt een simonly abonnement nou zo voordelig?

Keuzevrijheid

Bij de vaste abonnementen met toestel zijn we meer als gewend aan de grote merken. Het is dan ook niet vreemd om een abonnement af te sluiten bij Vodafone, Hi of KPN. Dit is bij Simonly wel anders, want naast de grote providers zijn er ook nog kleinere providers. Deze (kleinere) providers als Robin Mobile, Simyo of Youfone maken gewoon gebruik van het normale netwerk en geven in vele gevallen een uitstekkende dekking.

Wat deze kleinere providers nou voordeliger maakt als de grotere spelers is de keuzevrijeheid voor een abonnement. Bij de grote spelers zit je vast aan een standaard abonnement waar weinig gepersonaliseerd kan worden. Dit in tegenstelling tot de kleine providers waar dit wel kan. Hier kan je vaak van maand tot maand je verbruik aanpassen en betaal je dus echt alleen wat je nodig hebt!

Losse smartphones steeds goedkooper

In het verleden moesten veel mensen wel een abonnement met toestel nemen om zo aan een toestel te komen. Tegenwoordig zijn deze prijze een stuk gunstiger waardoor je niet meer maandelijks hoeft betaald voor een “Gratis” toestel. Voor een beetje toestel betaal je namelijk al gauw 15 a 20 euro per maand wat neerkomt op bijna 750 a 1000 euro p.m. Voor dit geld kan je gemakkelijk zelf een toestel afsluiten!

En 4G gebruik dan

helaas zal je hiervoor nog bij de grotere spelers moeten blijven. Omdat de aanschaf en het aanleggen van het 4G netwerk een behoorlijke investering voor de grote spelers is geweest, zullen deze niet gauw simonly aanbieders op hun netwerk laten. Maak je dus gebruik van simonly dan zal dit alleen op een 3G netwerk kunnen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.