Volg de iPhone 7 presentatie via Twitter

Volg de iPhone 7 presentatie via Twitter


Apple heeft sinds een officiële @Apple account op Twitter maar heeft er tot op heden maar weinig mee gedaan. De account is al eerder aangemaakt maar nog niet gebruikt voor presentaties van nieuwe modellen. Apple heeft meer profielen op Twitter maar die richten zich voornamelijk op specifieke producten van het technologiebedrijf.

Apple account

De account op de microblogging dienst bestaat al een tijdje en het heeft al meer dan 50.000 volgers opgebouwd. Deze volgers hebben echter nog niet veel gemerkt van activiteit op de account van Apple. Het profiel van de Apple account heeft alles wat verwacht kan worden van een officiële account. Er is een foto van het bedrijf te vinden op het profiel en een achtergrond afbeelding. Maar dat is ook alles. Mogelijk komt daar verandering in nu de presentatie van de iPhone 7 op de rol staat. Apple guru Mark Gurman meldt in een tweet dat ook hij verwacht dat de iPhone 7 presentatie live getweet wordt op het Apple account.

Als je actief bent op Twitter dan kun je de presentatie dus mogelijk volgen via @apple maar je kunt natuurlijk ook actieve iPhone 7 pagina’s zoals deze volgen met het laatste nieuws over het nieuwe model.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.