iPhone 8 krijgt drie modellen met glazen achterkant

iPhone 8 krijgt drie modellen met glazen achterkant

Apple zou volgend jaar drie in plaats van twee nieuwe iPhones willen introduceren, allemaal met een glazen achterkant.
Apple zou de volgende iPhone uitbrengen in de huidige formaten van 4,7 en 5,5 inch, met daarnaast een derde model van 5 inch. Dat beweert een bron van de Nikkei Asian Review.

Apple zou voor de toestellen weer overstappen naar een glazen achterkant. De iPhone 4 en 4S hadden ook al een achterkant van glas, waarna Apple voor de iPhones 5 tot en met 7 overstapte op volledig aluminium behuizingen. Het is niet voor het eerst dat er geruchten gaan over een iPhone met volledig glazen behuizing. De doorgaans goed ingevoerde analist Ming-Chi Kuo meldde in april al dat Apple glas overwoog, en zette dat in september nog extra kracht bij. Ook de Nikkei Asian Review deed eerder al melding van een toekomstige glazen iPhone.

Zwarte iPhone 7

Verwacht wordt dat die glazen iPhones een vergelijkbaar design krijgen als de iPhones 4 en 4S, met een metalen rand aan de zijkant en voor en achter glas.
Apple zou glas mede overwegen door de populariteit van het nieuwe glimmend zwarte iPhone 7. Dat model krijgt gemakkelijk krassen, iets waar glas minder last van heeft.

De nieuwe iPhones zouden voor het eerst een oled-scherm krijgen, dat zowel energiezuiniger is als beter presteert in fel omgevingslicht. Dinsdag bleek nog dat Apple al drie kwartalen op rij minder iPhones verkoopt dan het jaar ervoor.

Bron: nu.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.