Welke iPhone bescherming kun je het best kiezen?

Welke iPhone bescherming kun je het best kiezen?

Hoesjes voor de iPhone worden al lang niet meer aangeschaft puur uit bescherming van de telefoon, maar ook omdat ze stijlvol of juist heel handig zijn. De keuze is in ieder geval heel groot. Gelukkig kun je snel een juiste keuze maken als je weet waarnaar je op zoek bent.

Simpele hoes puur voor bescherming

Ben je op zoek naar een simpel iPhone 7 hoesje dan kun je kijken naar de Ultradunne flex cases. Deze hoesjes zijn zo dun dat je amper merkt dat er een hoesje om je iPhone zit. Ze zijn een prima bescherming tegen vallen of stoten, zonder dat het je smartphone veel groter maakt. Tevens zit er een antislip op zodat de telefoon minder snel uit je handen glijdt. Deze hoesjes zijn al verkrijgbaar vanaf €11,99.

Ben je fan van het iPhone design? Dan wil je natuurlijk niet dat een case dit strakke design ‘verpest’. In dat geval kun je gaan voor de Meozi Flatline beschermhoes. Deze zijn transparant met alleen een bumper in kleur of gewoon zwart. Ook deze hoesjes zijn ultradun en wegen slechts 9 gram.

Helemaal eenvoudig en simpel zijn de flex cases. Deze hoesjes geven de achterkant van je iPhone een hippe kleur en bieden daarnaast de juiste bescherming tegen vallen en stoten. De flex cases zijn de goedkoopste hoesje en kosten maar €9,99.

Book cases

Book cases bescherm zowel de voor- als achterkant van je toestel en zijn multifunctioneel omdat deze ook vaak voorzien zijn van een vakje om er een bankpas in op te kunnen bergen. Er zijn verschillende stijlen verkrijgbaar zoals de transparant plated book case in klassiek goud of vrolijke roze kleur. Voor de mannen zijn deze cases verkrijgbaar in zilver en zwart.

Ga je helemaal voor stijl? Dan heb je de prachtige wallet book case in diverse neutrale kleuren zoals bruin, grijs en zwart. Deze hoesjes zijn van kunstleer, hebben ruimte voor je pasjes en briefgeld, bevatten een TPU-houder en biedt volledige bescherming van je telefoon.

kleurtje, glitters of graphics

Er zijn ook iPhone 7 hoesjes die niet alleen bescherming bieden, maar ook leuk zijn om naar te kijken en zo je iPhone een hele andere uitstraling geven. Al deze hoesjes hebben een uniek design, zijn gemaakt van schokbestendig TPU materiaal en hebben een perfecte pasvorm.

Stijlvol leren hoesjes

Wil je graag een stijlvol en luxe hoesje, maar geen wallet dan heb je ook leren hoesjes voor de chique dames en heren. Deze hoesjes zijn gemaakt van hoogwaardig eco leder, prachtig vormgegeven en afgewerkt en bieden daarnaast ook nog eens ultieme bescherming. Een bekend merk van deze hoesjes is Nillkin. Je kunt ze al aanschaffen vanaf €18,99.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.