Samsung produceert dit jaar prototype van opvouwbare smartphone

Samsung produceert dit jaar prototype van opvouwbare smartphone

Samsung zou van plan zijn om in het derde kwartaal van 2017 prototypes te produceren van een opvouwbare smartphone.
Dat vertellen bronnen aan ET News. Met de prototypes wil Samsung zijn productiecapaciteit voor de nieuwe smartphone uittesten.

De techgigant zou duizenden modellen van de telefoon willen fabriceren. Deze prototypes worden mogelijk ook verzonden naar grote Samsung-klanten zoals telecomproviders, zodat zij alvast de telefoon kunnen uitproberen.

Samsung zou na de proefproductie overwegen om de massaproductie te starten, waarbij telefoons voor verkoop worden gemaakt. Dat zal volgens de bronnen waarschijnlijk pas in 2018 plaatsvinden. Het zou betekenen dat de eerder beoogde verkoop in 2017 wellicht van de baan is.

Volgens de bronnen heeft Samsung een zeer vroege versie van de opvouwbare smartphone al laten zien aan een kleine groep industrieleden, tijdens telecombeurs Mobile World Congress.

Geruchten wijzen al langer op buigbare smartphones van Samsung. Eén van deze telefoons zou worden ingeklapt als een soort compacte make-upspiegel. Een ander model ziet er uit als een 5 inch-smartphone, maar kan worden uitgeklapt tot een tablet van 8 inch.

bron: nu.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.