Nieuwe kleuren en nieuw design voor Galaxy S6

Samsung heeft het vlaggenschip voor 2015 aangekondigd. Het vlaggenschip is de Galaxy S6 en het toestel neemt het stokje over van de iets wat teleurstellende Galaxy S5. Het voorgaande vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse smartphone fabrikant stelde enorm teleur, maar Samsung heeft de kritiek omgezet in iets heel spectaculairs.

Het moet gezegd worden dat Samsung puik werk heeft afgeleverd met de Galaxy S6. De smartphone heeft een fantastisch nieuw design en het is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren die niet misstaan bij de huidige modetrends. Eindelijk heeft Samsung een vlaggenschip gepresenteerd met een metalen frame en welke is afgewerkt met Gorilla Glass, aan zowel de voor- als achterkant. De afgelopen jaren presenteerde de Zuid-Koreaanse smartphone gigant telkens functionele smartphones maar de schoonheidsprijs zou het bedrijf er nooit mee gewonnen hebben.

Het oogverblindende design springt direct in het oog en dat komt omdat er alleen hoogwaardige materialen gebruikt zijn bij de productie van het vlaggenschip. Zoals al gezegd heeft Samsung de smartphone in vier geweldige kleuren op de markt gebracht. De Samsung Galaxy S6 is verkrijgbaar in de kleuren: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum en Blue Topaz.

De kleuren sluiten precies aan bij hetgeen wat een ieder op dit moment verlangt bij een high-end smartphone. De smartphone is namelijk meer dan een gebruiksvoorwerp en daarom speelt kleur in de huidige samenleving een enorm belangrijke rol. De smartphone is een mode accessoire geworden en dan moet de Galaxy S6 wel matchen met je garderobe. De Samsung Galaxy S6 is een smartphone waarmee je jaren vooruit kunt en dat wil toch iedereen.

Samsung Galaxy S6 met dual-edge display

Samsung heeft naast de Galaxy S6 ook een andere smartphone gepresenteerd. Het is ’s werelds eerste smartphone met een dual-edge display. Samsung heeft namelijk de Galaxy S6 Edge gepresenteerd. Het toestel heeft een oogverblindende schoonheid en het beeldscherm loopt tot over de randen van het toestel door. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook nog eens functioneel.

De Samsung Galaxy S6 prijs is een stuk lager dan de prijs voor de Galaxy S6 Edge. Misschien is de Galaxy S6 Edge wel te duur met een vanaf prijs van 849 euro. Het toestel heeft dan wel een dual-edge display en een betere hoofdcamera maar voor de rest is de Galaxy S6 Edge voorzien van dezelfde specificaties als de Galaxy S6, terwijl dit toestel verkrijgbaar is vanaf 699 euro.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.