iPhone 7: maak hem nu compleet!

iPhone 7: maak hem nu compleet!

Smartphones zoals een iPhone 7 zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. We gebruiken ze elke dag, de hele dag. We brengen zelfs meer tijd door met onze telefoon dan met onze partner. Aan de andere kant zorgt onze smartphone er ook voor dat we contact kunnen houden met mensen waar we anders misschien geen contact meer mee zouden hebben. Los daarvan is een mobieltje gewoon een hele handige en leuke gadget die ons leven een stuk makkelijker maakt. Om je leven nog leuker en makkelijker te maken, en om nog meer te kunnen halen uit jouw iPhone 7 hebben wij speciaal voor jou verschillende soorten accessoires op een rijtje gezet. Deze accessoires zorgen ervoor dat je nog meer kun halen uit jouw smartphone.

USB kabel

Natuurlijk heeft iedereen al wel een USB kabel voor zijn of haar telefoon, anders kun je de telefoon natuurlijk niet opladen. Maar waar de meeste USB kabels je bewegingsruimte nogal eens kunnen beperken zijn er ook USB kabels voor de telefoon die zorgen voor meer vrijheid. De standaard USB kabels zijn altijd vrij kort, dit zorgt ervoor dat je per se in dat ene hoekje van de bank vast zit als je op je telefoon wil terwijl deze aan de oplader ligt. Daarom zijn er gelukkig ook USB kabels voor je mobieltje die je letterlijk wat meer mobiliteit geven. Kabels van een, twee of zelfs 3 meter laten voor jou de mogelijkheid over om een stukje door de woonkamer te lopen als je tijdens het opladen nog steeds met je telefoon bezig bent. Heel handig!

Stekkers

Natuurlijk heb je ook een stekker nodig om je USB snoer op aan te sluiten. Anders wordt je iPhone natuurlijk niet opgeladen. Nu kun je gaan voor een gewone stekker zoals we die kennen van veel smartphones met een USB aansluiting en een stekker vast aan elkaar gekoppeld. Dit voldoet natuurlijk gewoon, maar mocht je nu meer uit een stekker willen halen zijn er ook stekkers waar meerdere apparaten op aan te sluiten zijn. Zo zijn er stekkers met meerdere USB aansluitingen, zodat je naast je smartphone ook andere apparaten met een USB aansluiting vanuit hetzelfde stopcontact kunt opladen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan andere telefoons en tablets, maar ook geluidsboxjes. Daarnaast zijn er ook stopcontacten met én meerdere USB aansluitingen én nog een stopcontact zodat je ook nog eens een apparaat met een gewone stekker aansluiting kunt opladen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een laptop. Dit is niet alleen nuttig voor het opladen van apparatuur, je kunt hier bijvoorbeeld ook een lamp op aansluiten. Zo kun je in je zithoek, waar misschien maar weinig stroomaansluitingen zijn, toch al je apparatuur aansluiten zonder te hoeven slepen met verdeeldozen en verlengkabels!

Selfiesticks

Met je smartphone kun je prachtige foto’s maken en wat is er nu leuker dan een goede kwaliteit foto van… jezelf met al je vrienden! Omdat het lastig is om een grote groep goed op de foto te krijgen met alleen de selfiecamera en je arm is daar gelukkig de selfiestick. Je plaatst gewoon je iPhone 7 in de selfiestick, schuift de stok uit en maakt een foto! Natuurlijk moet iemand nog wel het knopje van de camera indrukken, maar daar is ook iets op bedacht. Je kunt gemakkelijk werken met de zelfontspanner op de iPhone 7, zodat je de tijd hebt om de stok uit te schuiven voordat je iPhone 7 een foto maakt. Ook zijn er selfiesticks met een kleine losse afstandsbediening. Deze is via bluetooth met je iPhone 7 verbonden en laat je dus nog makkelijker een leuke groepsfoto maken. Er bestaan verschillende lengtes van de selfiesticks, afhankelijk van het doel dat je er mee hebt. Ben je nu een actieve vlogger en werk je ontzettend veel met een selfiestick? Of wil je een selfiestick puur voor de lol? Er zijn selfiesticks voor de iPhone 7 tot wel meer dan een meter. Een selfiesteel zeg maar.

Hoofdtelefoons

iPhone 7 oordoppen zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn ze er met snoer, zonder snoer en ook zijn er verschillende types met betrekking tot de wijze hoe ze in of op je oor zitten. Er zijn iPhone 7 oortjes die echt in je oor zitten en iPhone 7 oortjes die gewoon oppervlakkig in je oorschelp zitten. Wil je vooral een iPhone 7 oordopje voor muziek? Dan zijn de iPhone 7 oordopjes met twee losse onderdelen voor in je oor het fijnst, omdat deze er ook voor zorgen dat het geluid van buitenaf geblokkeerd wordt. Wil je nu vooral iPhone 7 oortjes om hands-free te kunnen bellen? Dan zijn er ook draadloze iPhone 7 oordoppen, met microfoon, die op bluetooth werken. Zo’n oortje heb je in een oor zitten, bijvoorbeeld tijdens het rijden zodat je gemakkelijk handsfree kunt bellen.

Powerbanks

Hoewel de batterij van de iPhone 7 redelijk lang mee gaat, zeker vergeleken met de oude telefoons van vroeger, is een lege accu nog steeds dramatisch. Niets is vervelender dan opgescheept zitten met een lege telefoon zonder dat er een stopcontact in de buurt is. Gelukkig is daar de powerbank om je te redden. Een powerbank is een externe accu waarmee je je iPhone 7 nog een keer gedeeltelijk, helemaal of meerdere malen kunt opladen. Een powerbank is klein en gemakkelijk mee te nemen. Een powerbank is vooral heel handig als je dagelijks lang onderweg bent of als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en weet dat je een tijd lang zonder stroom zit. Kortom, een powerbank voor je iPhone 7 is eigenlijk een onmisbare accessoire!

iPhone 7 hoesje

Daarnaast zijn er, om je iPhone 7 er leuk uit te laten zien, hoesjes. Denk aan een iPhone 7 hoesje met leuke print. Ook een iPhone 7 plus hoesje is al te verkrijgen.

Dit is slechts een greep uit wat handige accessoires voor de iPhone 7. Van powerbanks tot handige multifunctionele stekkers en van een iPhone 7 oordopje tot extra lange USB kabels en een iPhone 7 plus hoesje! Maak dus nu je iPhone 7 helemaal compleet met deze speciale accessoires.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.