HTC U 11 krijgt dunne randen en geen koptelefoonaansluiting

HTC U 11 krijgt dunne randen en geen koptelefoonaansluiting

Gelekte afbeeldingen tonen de verwachte HTC U 11 zonder koptelefoonaansluiting. Wel zijn er dunne schermranden te zien en is usb-c aanwezig.
De renders zijn gepubliceerd door 91 Mobiles, samen met de bekende lekker OnLeaks. Laatstgenoemde deelt op Twitter vaker plaatjes van nog onuitgebrachte smartphones, die uiteindelijk blijken te kloppen.

Op de plaatjes is vermoedelijk een rode uitvoering van de verwachte HTC U 11 te zien. Uit de afbeeldingen valt af te leiden dat het scherm van de telefoon dunne randen krijgt. De vingerafdrukscanner neemt plaats onder het scherm.

Opvallend is dat de HTC geen 3,5mm-koptelefoonaansluiting heeft, wel is er een usc-c-aansluiting onderop het toestel. Met het weglaten van de koptelefoonaansluiting zou HTC Apples iPhone 7 achterna gaan. De renders verder afgeronde schermranden zien waarin de antennestrepen zijn weggewerkt voor het bereik.

Waterbestendig en knijpgevoelig

Naar verwachting kondigt HTC deze week zijn U 11-telefoon aan. De afgelopen week lekten er al specificaties voor het toestel uit. De telefoon zou bijvoorbeeld waterbestendig en stofwerend zijn. Daarnaast krijgt hij een 5,5-inch scherm met QHD-resolutie. Verder krijgt de smartphone een Snapdragon 835-processor en tot 6GB aan werkgeheugen. De camera biedt 16 megapixels.

Eerdere berichten meldden dat de HTC U 11 een knijpgevoelige bediening krijgt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.