Aan de slag met de Samsung Galaxy S8

Aan de slag met de Samsung Galaxy S8

Samsung heeft zich door de jaren heen vrijwel ongemerkt opgewerkt tot een van de topmerken op het gebied van mobiele telefoons. Terwijl toentertijd grotere merken als Nokia, Sony Ericsson en Apple elkaar bestookten met nieuwe modellen en hogere specificaties, is men bij Samsung blijven bouwen aan een indrukwekkende reeks Galaxy-telefoons. De Samsung Galaxy S8 mag daarbij met recht het paradepaardje genoemd worden. Het is een telefoon die het beste vertegenwoordigt dat momenteel op mobiel gebied terug te vinden is. Daarnaast is ook een groot assortiment hoogwaardige accessoires en kabels voor deze telefoon te krijgen.

De Samsung S8 in het kort

De Samsung Galaxy S8 is alweer de achtste telefoon in de Samsung Galaxy serie. Het is in alle opzichten een topmodel te noemen. Dit is namelijk een telefoon die voorzien is van alle snufjes die je heden ten dage van een mobiele telefoon mag verwachten. Neem om te beginnen met design van de Samsung Galaxy S8. Dit is voorzien van de mooie afgeronde hoeken die vanaf het begin dat Samsung deze ging gebruiken een succes waren. Deze hoeken hebben ook een functie, want het scherm van de Samsung Galaxy S8 Edge loopt hierop namelijk door. Deze technologie heet Infinity Display en is een groot succes bij de gebruikers van Samsung.
Andere opvallende features van deze telefoon zijn onder andere de grote interne opslagruimte, die wel 64 GB bedraagt. Met behulp van kleine geheugenkaartjes kan hier nog 256 GB bij geprikt worden. De nieuwste Samsung is daarnaast ook voorzien van een vingerafdruk scanner, een iris scanner en zelfs een scanner die je gezicht scant. Allemaal grondige manieren om ervoor te zorgen dat jij echt de enige bent die jouw telefoon kan gebruiken. Er is door Samsung veel aandacht besteed aan dit soort features, om er zo voor te zorgen dat de telefoon de strijd aan kan gaan met de beste telefoons van concurrenten als Apple en Huawei.

Software voor de Samsung Galaxy S8

Net als de andere modellen van Samsung draait ook deze nieuwste Samsung op Android. We hebben het dan over versie 7.0, die ook wel Nougat wordt genoemd. Dit is de nieuwste versie van Android, die door Samsung zoals gewoonlijk ook nog eens is aangevuld met eigen software. Samsung verpakt altijd een eigen software suite met hun telefoons, waar bij de Samsung Galaxy S8 voor het eerst ook Bixby aan is toegevoegd. Dit is een desktop assistant, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Siri van Apple. Je kunt Bixby met behulp van je stem vragen stellen of functies laten opstarten.

Kabels en accessoires voor de Samsung Galaxy S8

Net zoals voor elke andere nieuwe telefoon die wordt uitgebracht, is ook voor de Samsung Galaxy S8 een groot aantal kabels en accessoires verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er officiƫle kabels te krijgen, maar daarnaast zijn er ook meerdere andere bedrijven die kabels maken die voor dit apparaat te gebruiken zijn. Online is een zeer ruim assortiment van deze kabels terug te vinden. We hebben het dan niet alleen maar over kabels waarmee je jouw telefoon op kunt laden of op je computer aan kunt sluiten. Er is namelijk een veel groter aanbod te krijgen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de kabels voor de Samsung Galaxy S8 die er bij Allekabels.nl te krijgen zijn en je ziet dat je heel wat extra mogelijkheden van je nieuwe telefoon kunt ontsluiten met de juiste kabel.

Kabels voor verschillende functies

Ben je op zoek naar een gewone kabel om je nieuwe Samsung Galaxy S8 aan te sluiten op je computer, zodat je hier bijvoorbeeld je foto’s mee kunt overzetten? Die zijn in meerdere versies en lengtes te krijgen. Er zijn gewone USB-kabels te vinden, in verschillende lengtes, maar ook bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S8 micro adapter. Daarnaast zijn er OTG-kabels verkrijgbaar en een speciaal voor deze Samsung Galaxy S8 ontworpen USB hub. Met dit handige apparaatje heb je meerdere verschillende USB aansluitingen tot je beschikking.

Geheugenkaarten en bescherming voor de Samsung Galaxy S8

Wil jij de opslagruimte van je nieuwe Samsung Galaxy S8 Edge eens een flinke boost geven? Kijk dan online eens bij de selectie geheugenkaartjes. Er zijn meerdere versies beschikbaar, die geproduceerd zijn door het gerenommeerde merk SanDisk. Het is niet alleen belangrijk om je telefoon van genoeg ruimte te voorzien voor alle foto’s en filmpjes die je via allerlei appjes hebt gekregen, je moet je telefoon ook goed beschermen. Gelukkig is er een ruim assortiment hoesjes voor deze Samsung Galaxy S8 terug te vinden, waarbij er ook speciale beschermfolie en beschermglas te krijgen zijn. Dit laatste kun je kopen in verschillende tinten. Je nieuwe telefoon een gouden gloed geven? Dat is met dit speciale glas allemaal mogelijk.

Over opladers en meer

Bij de Samsung Galaxy S8 krijg je uiteraard een oplader geleverd, maar zoals je online zult zien, zijn er ook andere opladers voor te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een draadloze oplader? Dan hoef je tenminste ook niet meer naar die kabels te zoeken als je een keer wilt gaan opladen! Daarnaast is er een ruim assortiment gewone opladers terug te vinden, van verschillende merken. Met een aantal van deze opladers is het zelfs mogelijk om meerdere Samsung Galaxy S8 telefoons tegelijk op te laden! Uiteraard zijn er ook laders te vinden die je eenvoudig in je auto kunt gebruiken. Voor in de auto zijn ook telefoonhouders voor je Samsung Galaxy S8 te vinden, iets dat natuurlijk heel handig is als je jouw nieuwe telefoon als GPS gebruikt. Er is voor dit doel zelfs een speciale houder voor op je fiets te krijgen.

Met je Samsung Galaxy S8 op je televisie

Op het internet bij allekabels.nl is dan ook nog een compleet assortiment adapters terug te vinden waarmee je jouw Samsung Galaxy S8 aan kunt sluiten op de televisie. Kun je al die leuke YouTube filmpjes en mooie foto’s van Facebook tenminste ook eens op een lekker groot scherm bekijken. Daarnaast zijn er ook allerhande powerbanks en headphones voor de Samsung Galaxy S8 te vinden. Het is natuurlijk ook wel te verwachten dat een populaire telefoon als de Samsung S8 zo voorzien wordt van accessoires.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.