Voor het zelde geld twee keer zoveel

Sim only provider Simpel is deze maand wel heel gul. De provider verdubbelt namelijk de hele maand maart haar bundels. Als je tijdens de actie weken een sim only abonnement bij Simpel afsluit krijg je de rest van je contractduur het dubbele voor het zelfde maandelijkse bedrag. Met de actie: Simpel Verdubbeldagen hoopt Simpel de aankomende weken veel nieuwe klanten te trekken.
Er worden in Nederland steeds meer sim only abonnementen afgesloten en als je van plan bent om binnenkort over te stappen op een sim only abonnement dan kun je het beste nu je slag slaan bij Simpel. De verdubbeldagen lopen tot aan het einde van deze maand en de actievoorwaarden gelden alleen als je een sim only abonnement in de maand maart 2015 hebt afgesloten en de eerste betaling binnen tien werkdagen voldaan hebt.
Simpel is een sim only provider en is aangesloten op het T-Mobile netwerk. Bij Simpel kun je een sim only abonnement samenstellen bestaande uit twee bundels: een belbundel en een databundel. De goedkoopste belbundel van Simpel kost 2,50 euro en tijdelijk krijg je geen 50 belminuten maar 100 belminuten. De goedkoopste databundel kost 4,50 euro en je krijgt tijdelijk 300MB en onbeperkt sms’en. De grootste databundel die je bij Simpel kunt afsluiten is 1500MB, maar tijdens de verdubbeldagen krijg je 3000MB. Goedkoper dan de sim only abonnementen van simpel kan op dit moment niet. Voor 27,50 euro heb je nu een sim only abonnement waarbij je onbeperkt kunt bellen en sms’en en 3000MB data kunt verbruiken.
De contractduur van het sim only abonnement moet wel 24 maanden zijn. De bundels van het Simpel sim only abonnement mogen per maand gratis omhoog en omlaag aangepast worden, maar de verdubbeling van het aantal belminuten en MB’s vervalt zodra de bundels gewijzigd worden. Hier dient wel rekening mee gehouden te worden. Ons advies verander gedurende je contractduur niet je bundels.
Simpel rond gesprekken niet meer af op hele minuten
De Simpel Verdubbeldagen komen net op het moment dat Simpel ook besloten heeft te stoppen met het afronden van gesprekken op hele minuten. Vanaf nu worden alle telefoongesprekken per seconde afgerekend. Zo heb je nog meer plezier van je sim only abonnement. Als je op zoek bent naar een sim only abonnement dan is het nu tijd om in te stappen. Wacht niet langer en stap nu over op een sim only abonnement van Simpel. Wil je gebruik maken van de Simpel Verdubbeldagen sluit dan voor 31 maart 2015 een sim only abonnement af bij Simpel.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.