Uitverkoopnederland

Uitverkoopnederland.nl, altijd een winnaar!

Uitverkoopnederland.nl is een centveiling, waarbij de biedingen altijd met maar 1 cent tegelijk omhoog kunnen gaan. Iedereen kan gratis een account aanmaken en na het kiezen van het gewenste pakket direct beginnen met bieden. Heb je meegeboden op een leuk product, maar de veiling niet gewonnen? Niet getreurd, want op Uitverkoopnederland.nl ben je altijd een winnaar dankzij de koop-korting regeling!

Wat is een koop-korting regeling?

Zoals bij elke veiling kan er maar één de veiling winnen. Heb je de veiling niet gewonnen? Niet getreurd, want door de unieke koop-korting regeling is toch iedereen die heeft meegeboden een winnaar!

Met de optie tot koop-korting regeling kan iedereen die heeft geboden op een veiling en de veiling niet heeft gewonnen zijn of haar bids inwisselen tegen een korting op het product waarop hij of zij heeft geboden. Dat betekent dat je dus nooit meer bids weggooit. Je wisselt ze eenvoudig in voor een korting van maar liefst € 0,50 per uitgebracht bod op dat product. Deze unieke koop-korting regeling is geldig tot 24 uur na sluiting van de niet gewonnen veiling.

Hoe werkt die koop-korting regeling nou precies?

Stel dat je meebiedt op een veiling van een Apple iPad. Je koopt een creditpack van bijvoorbeeld € 96,00, want hiermee wordt de kans significant groter om de veiling te winnen. Bied je vervolgens mee op die iPad, dan kunnen er 2 dingen gebeuren. In het eerste geval win je de veiling, waarbij je veel minder betaalt dan de nieuwprijs in de winkel. Je betaalt namelijk maximaal € 96,00, want dat is de waarde van de creditpack die je hebt gekocht. Dat is nog altijd een heel stuk minder dan de € 599,00 die de betreffende iPad in de winkel kost.

Het kan echter natuurlijk ook zo zijn dat je de veiling niet wint. In dat geval krijg je alsnog de mogelijkheid om die iPad binnen 24 uur na sluiting van de veiling te kopen, waarbij je een korting krijgt van € 0,50 op de nieuwprijs voor elk bod dat je hebt uitgebracht. Stel dat je 200 keer hebt geboden, dan krijg je dus een korting van 200 x € 0,50 op de nieuwprijs van € 599,00. Die iPad kost je dan geen € 599,00, maar slechts € 499,00. Je hebt dus altijd prijs als je meedoet aan een van de veilingen op Uitverkoopnederland.nl en ook al win je de veiling niet, je bent toch altijd een winnaar!

Bonus bids

Naast de gewone bids kent Uitverkoopnederland.nl ook bonus bids. Deze kunnen ook op elke veiling worden uitgebracht een deze zijn ook geldig bij de koop-korting regeling. Elk uitgebrachte bonus bid is dus ook gewoon € 0,50 waard in je koop-korting regeling.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.