De iPhone 7: een razendsnelle smartphone

De iPhone 7: een razendsnelle smartphone

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn Apple’s nieuwste smartphones die vanaf nu overal verkrijgbaar zijn. Het toestel is qua uiterlijk bijna niet te onderscheiden van zijn voorgangers de iPhone 6S en 6S Plus. De belangrijkste vernieuwingen zitten binnenin het toestel.
Het toestel werkt razendsnel en levert uitstekende prestaties. Op de website iPhone7wijzer.nl vindt u alle informatie over de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

De iPhone beschikt over nieuwe stereospeakers waar Apple erg trots op is. Om een extra speaker te kunnen plaatsen moest de koptelefoonaansluiting wel wijken. Bij de iPhone krijg je een verloopstukje waarmee een koptelefoon via de Lightning poort kunnen worden aangesloten. Ook verkoopt Apple draadloze oordopjes. Ook aanzienlijk verbeterd is de camera aan de achterzijde van het toestel. De foto’s die hiermee worden gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. De Plus beschikt zelfs over twee cameralenzen, het wisselen tussen de verschillende lenzen doet de software zelf. Het display is een lcd display van 4,7-inch voor de normale variant en 5,5-inch voor het Plus model. Aan de voorzijde van de iPhone bevindt zich een vernieuwde homeknop die niet meer kan worden ingedrukt maar die werkt door middel van trillingen. De iPhone is voorzien van de IP67 standaard wat betekent dat het toestel water- en stofdicht is.

Uit verschillende tests blijkt dat de iPhone 7 super snel is. Aan de binnenzijde bevindt zich een A10 Fusion chip die werkt in combinatie met een M10 coprocessor en een grafische chip. De iPhone komt automatisch met iOS 10, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple. De iPhone 7 is verkrijgbaar met opslagruimte van 32GB, 128GB of 256GB. Apple biedt geen instapmodel van 16GB meer aan. Het toestel is verkrijgbaar voor de volgende prijzen:

iPhone 7 32GB: 769 euro
iPhone 7 128GB: 879 euro
iPhone 7 256GB: 989 euro

iPhone 7 Plus 32GB: 909 euro
iPhone 7 Plus 128GB: 1019 euro
iPhone 7 Plus 256GB: 1129 euro

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.