Informatie over de Samsung Galaxy s8!

Informatie over de Samsung Galaxy s8!

Samsung is nog steeds één van de grootste spelers op de smartphonemarkt. Toch is Samsung de laatste tijd iets vaker negatief in het nieuws. Dit komt door de problemen met de Samsung Galaxy Note 7. Samsung wil dit natuurlijk zo snel mogelijk achter zich laten en zodoende wordt er volop gefocused op de Samsung Galaxy S8. Het toptoestel dat in februari 2017 gepresenteerd gaat worden. Er mag veel worden verwacht van het nieuwste toestel en zodoende wordt het toestel nu al omschreven als het vlaggenschip van 2017.

Wat is er tot nu toe bekend?

De Samsung Galaxy S8 zal tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd gaan worden. Er gingen geruchten rond, dat Samsung haar nieuwste toestel graag eerder zou willen presenteren maar dit is dus niet het geval. Samsung weet ook dat er echt de tijd moet worden genomen voor het nieuwste toestel, om zo problemen te kunnen voorkomen. Samsung zal er natuurlijk alles aandoen, om de Samsung Galaxy S8 wel zo snel mogelijk na de presentatie ook daadwerkelijk uit te gaan brengen. Als de geruchten die rondgaan ook daadwerkelijk waar zijn, zal de Samsung Galaxy S8 ook echt een vernieuwd toestel gaan worden.

Verschillende modellen

De Samsung Galaxy S8 zal in twee verschillende varianten te verkrijgen zijn. Er zal een model zijn met een 5,1 inch scherm en een model met een 5,5 inch scherm. Wel zullen beide modellen voorzien zijn van gebogen randen. Iets wat Samsung nog niet eerder heeft gedaan. Ook zal het grotere model worden voorzien van een super scherp scherm. Het toestel gaat namelijk een 4K UHD resolutie krijgen. Daarnaast zal deze variant ook worden voorzien van een dubbele camera. Beide varianten zullen niet meer gaan beschikken over een fysieke homeknop. De homeknop zal in het scherm worden verwerkt, zodat Samsung de mogelijkheid heeft om het gehele scherm te gaan gebruiken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.