Hi gaat op in KPN

Hi gaat op in KPN

Je jongerenprovider Hi van KPN gaat vanaf 1 mei verder onder de naam van KPN. De merknaam Hi komt hiermee ten einde.
Dit heeft het Nederlandse bedrijf dinsdag bekend gemaakt.

KPN zal alle 52 Hi-winkels in Nederland gaan sluiten. KPN laat weten dat “voor het merendeel van de betrokken werknemers” binnen het bedrijf herplaatsingsmogelijkheden zijn. Volgens een woordvoerster werken er momenteel circa 315 mensen bij die winkels, welke samen goed zijn voor 215 voltijdsbanen.

Hi is in 1996 opgericht als jongerenmerk en richtte zich vooral op de veelal jonge generatie die altijd overal verbonden wilde zijn. De databundels bij Hi waren hierdoor over het algemeen wat groter dan bij KPN.

Volgens KPN zijn de merkende laatste jaren veel naar elkaar toegegroeid. De wensen van Hi-klanten en KPN-klanten komen meer en meer overeen en ook het aanbod zou sterke overeenkomsten vertonen.

Databundel en nummer

Alle klanten van Hi worden automatisch overgezet op KPN en hoeven hiervoor niets te doen. Ze behouden uiteraard hun eigen mobiele nummer, zo laat het bedrijf weten.

Wanneer de klant is overgezet krijgt hij automatisch een iets ander abonnement, met hetzelfde aantal of meer belminuten, sms’jes en data en altijd voor hetzelfde geld. Klanten krijgen persoonlijk bericht en kunnen nu al via de website zien wanneer ze overgezet worden en wat hun nieuwe bundel dan wordt. De einddatum van het contract blijft hezelfde.
De abonnementen en prepaidaansluitingen van Hi worden tussen 23 april en 1 juli overgezet.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.