Galaxy S6 met metalen behuizing, release eind maart’

‘Galaxy S6 met metalen behuizing, release eind maart’
De geruchten rondom de Galaxy S6 stapelen zich steeds meer op. De geruchten díe in de rondte gaan, krijgen ook allemaal steeds meer dezelfde vorm. Hierdoor weten we al een hoop over de nieuwe Samsung smartphone, die Samsung naar verwachting op 1 maart aan gaat kondigen. Nu zijn ook het uiterlijk en de release van de Galaxy S6 steeds meer duidelijker geworden.
Samsung kreeg vorig jaar bij de Galaxy S5 erg veel kritiek dat het toestel niet zo premium was. De smartphone was namelijk vooral van plastic gemaakt, en de consument mist dan de premium look & feel, terwijl er wel een premium prijs voor de telefoon betaald wordt. Concurrenten als Apple en HTC brengen wel smartphones uit met een metalen behuizing, en daar zou Samsung ook naartoe moeten gaan. Aldus de consument begin vorig jaar over Samsung. Samsung reageerde daar datzelfde jaar nog op met de Galaxy A-serie en de Galaxy Note 4. Voor de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S Edge zal dat niet anders gaan worden. Beide varianten worden ook verwacht met een metalen behuizing (of in ieder geval een metalen frame rondom het scherm) en glas aan de voor- en achterkant.
Ook is er deze week wat meer duidelijk geworden over de release van de Samsung Galaxy S6. Er is namelijk een memo ontvangen waarin vermeld wordt dat de werknemers van Samsung tussen 22 en 30 maart geen vakantiedagen op mogen nemen. Dit betekent dus dat deze week een belangrijke week zal worden voor Samsung, waar wij uit op kunnen maken dat dit om de Galaxy S6 release gaat.
Verder wordt er voor de Galaxy S6 een Exynos 7420 processor verwacht, en dus inderdaad geen Snapdragon 810 processor. Die processor zou volgens Samsung namelijk last hebben van oververhittingsproblemen, maar HTC, LG en Sony zullen de Snapdragon 810 naar verwachting wel gewoon gebruiken voor hun vlaggenschepen. Verder krijgt de nieuwe Samsung smartphone minimaal 3 GB RAM, een 20 megapixel camera achter, een 5 megapixel camera voor. De Galaxy S6 is verder natuurlijk uitgerust met Android 5.0 Lollipop en een nieuwe, snellere versie van TouchWiz.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.