Fiber kan grote stroom nieuwe abonnees niet aan

Het is haast niet meer in te denken, maar wat zou een winkelier zonder telefoon, mail en pinautomaat moeten, juist helemaal niks. En wat te denken van een eenmanszaak die geen opdrachten binnen krijgt omdat de telefoon niet werkt. Allemaal zaken waar je als ondernemer niet aan wilt denken, want dat levert een flinke kostenpost op. Niet alleen ondernemers kunnen gedupeerd worden als ze verschillende diensten niet geleverd krijgen. Particulieren kunnen vandaag de dag ook niet meer zonder een alles in één pakket.

 

Sinds de aankondiging dat netwerkbeheerder Cogas in Noordoost-Twente besloot om Ziggo niet meer aan te bieden en in te ruilen voor telecombedrijf Caiway, besloten ruim drieduizend mensen dat een gedwongen overstap naar Caiway niet wenselijk was en zij sloten een alles in één pakket af bij Fiber.

 

Ziggo trekt zich in Noordoost-Twente langzaam terug van de kabel en dat betekent dat de telefoon niet meer werkt en het beeld van de televisie op zwart gaat. Dit gebeurt als je nieuwe alles in één aanbieder nog niet alles voor elkaar heeft om jou te laten overstappen. De afgelopen weken regent het klachten bij provider Fiber vanwege het niet op tijd kunnen leveren van de diensten en dat heeft volgens de provider te maken als gevolg van een probleem met de leverancier. Klanten krijgen hierdoor het installatiepakket niet op tijd en worden zonder pardon op zwart gezet.

 

Als ondernemer moet je hier natuurlijk niet aan denken, maar ook in huis wil je beschikken over een internet, telefonie en televisie. De problemen bij Fiber lijken langzaam aan minder te worden, nu de meeste klanten van Ziggo verplicht zijn overgestapt. Fiber heeft aangegeven dat het alles op alles zet om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Maar voor de gedupeerde ondernemers ligt er geen schadevergoeding klaar, want Fiber is geen zakelijke aanbieder, Fiber is er voor de particulier!

 

Bron: https://allesineenpakketten.nl/nieuws/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.