De belangrijkste geruchten over de Samsung Galaxy S8

De belangrijkste geruchten over de Samsung Galaxy S8

Men moet nog wel even wachten, tot de maand februari van 2017, maar dan wordt toch echt weer de opvolger van de Samsung Galaxy S7 gepresenteerd. De Galaxy lijn is enorm populair onder de gebruikers en men kan dan ook niet wachten, totdat de Samsung Galaxy S8 daadwerkelijk gepresenteerd wordt. Ook Samsung zelf kan niet wachten. Samsung wil natuurlijk graag alle negativiteit rondom de Samsung Galaxy Note 7 achter zich laten en gaan knallen met het nieuwste toestel.
Een dubbele camera

De Samsung Galaxy S8 zal in twee verschillende varianten worden uitgebracht. Zo zal er een Galaxy S8 te verkrijgen zijn met een 5,1 inch scherm en daarnaast zal dit zelfde toestel ook te verkrijgen zijn met een scherm van 5,5 inch. Wel zullen beide toestellen een gebogen rand krijgen. De Samsung Galaxy S8 met een 5,5 inch scherm, zal daarnaast ook worden voorzien van een dubbele camera. Dit heeft Samsung nog nooit eerder uitgebracht. Natuurlijk kan dit worden gezien als een ‘aanval’ op Apple, aangezien Samsung zeker niet onder wil doen voor haar concurrent.
Geen fysieke homeknop
De Samsung Galaxy S8 zal geen fysieke homeknop meer gaan krijgen. Deze knop zal in het scherm worden verwerkt. Het grote voordeel hiervan is, dat Samsung nu het gehele scherm kan gaan gebruiken. Zo krijgt het toestel natuurlijk een nog luxere uitstraling en kan er daarnaast nog meer uit het toestel worden gehaald. Naast deze geruchten zal Samsung er natuurlijk ook voor kiezen, om een aantal bestaande specificaties ook toe te gaan passen op de Samsung Galaxy S8. Zo zal het toestel onder andere weer water- en stofbestendig gaan worden. Ook zal Samsung er natuurlijk weer aan gaan werken, dat de Samsung Galaxy S8 nog energiezuiniger zal gaan worden. Daarnaast zal er ook weer kritisch worden gekeken naar de batterij.

Bron: https://www.goedkoopbellen.com/samsung/galaxy-s8/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.