Afscheid nemen van je oude telefoon

Iedereen heeft wel thuis een la waarin nog die oude telefoon van jaren geleden ligt. Je wilde deze telefoon verkopen maar het is er nooit van gekomen. Je hebt die oude telefoon maar bewaard omdat je dan altijd een back-up telefoon hebt. Helaas heb je inmiddels al 3 back-up telefoons.  Waarom zou je deze telefoons bewaren als je er ook gemakkelijk geld mee kan verdienen? Verkoop je oude telefoon vandaag nog voor een leuk bedrag!

Hoe kun je die oude telefoon verkopen?

Leuk, dat verkopen, maar eigenlijk heb je helemaal geen zin om veel moeite te doen voor het verkopen van dat oude ding. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg websites waarop je de telefoon voor een mooi prijsje kwijt kunt raken. Het is vaak slechts een kwestie van je telefoon in een envelop drukken en deze op de bus doen. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Levert dat verkopen eigenlijk wel wat op?

Je kijkt nog eens goed in je la en je ziet daar je telefoon liggen waarvan je denkt dat een dronken zwerver er nog geen dubbeltje voor zou geven. Er zijn genoeg mensen die helemaal niet de nieuwste telefoon van Apple, HTC of Nokia willen hebben maar die allang blij zijn als ze bereikbaar zijn voor de rest van de wereld. Dat er wat gebruikersschade op zit dat is allemaal geen ramp zolang de telefoon maar intact is. Bedenk zelf natuurlijk wel of iemand er iets aan heeft dat deze telefoon weer op de markt komt, een telefoon waarvan alleen de linkerhelft van de toetsen het doen is natuurlijk geen optie. Toch kan je oude telefoon al vele tientallen euro’s opleveren, als je maar de moeite neemt om deze te verkopen. En wees nou eerlijk, niemand uit je familie gaat die telefoon ooit nog gebruiken. Dus in plaats van je telefoon nog meer stof te laten verzamelen, wacht niet langer en verkoop je telefoon vandaag nog via één van de verschillende recycle sites.

Surf direct naar www.cashvoormobiel.eu om je oude telefoon in te leveren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.