Telegraaf abonnement met iPad Mini 2

Telegraaf abonnement met iPad Mini 2

Een Telegraaf abonnement met een iPad erbij is natuurlijk de ideale kans om eens goed kennis te maken met de populairste en oudste krant van Nederland en tegelijkertijd een goede telecomdeal te sluiten. Ontdek waarom nu juist deze krant de grootste van ons land is. Als je alleen de krant wil krijg je met een Telegraaf proefabonnement natuurlijk alle extraatjes die de reguliere abonnees ook krijgen. Een ideale keuze is bijvoorbeeld een proefabonnement waarbij je zowel een papieren versie krijgt op vrijdag en zaterdag als een digitale versie op alle dagen. Beide versies hebben voor- en nadelen, en door de twee in een enkel abonnement te combineren pak je het beste van beide mogelijkheden. Bij het iPad abonnement krijg je sowieso de papieren en digitale versie.

De papieren Telegraaf

De Telegraaf bezorgt bij een combinatieabonnement de papieren versie op vrijdag en zaterdag. Deze editie heeft natuurlijk meerdere voordelen. Zo krijg je er veel leuke extra bijlagen bij, kan je de meer achtergrondinformatie lezen over het nieuws wat online niet kan en kan je de krant natuurlijk overal mee naartoe nemen zonder dat je ook een lader bij je moet hebben. Nadeel is wel dat het slechter is voor het milieu. Je hebt stapels oud papier binnen korte tijd (bij een volledig papieren kranten abonnement) en je kan het nieuws niet meer terugkijken wanneer je de krant ergens hebt laten liggen of al hebt weggegooid.

De digitale Telegraaf

Je hebt met een Telegraaf proefabonnement direct toegang tot de digitale versie. Deze heeft als voordeel dat deze overal te bekijken is en dat je met behulp van de zoekfunctie direct het nieuws voor je krijgt dat je wilt lezen. De digitale Telegraaf wordt de hele dag up to date gehouden, dus nieuw nieuws heb je binnen een minuut al in beeld. Daarnaast kan je video’s en live beelden bekijken. Nadeel is wel dat niet iedereen een smartphone of tablet bezit om de digitale Telegraaf te lezen, en een computer meenemen is niet altijd praktisch, zeker niet als dit alleen voor de krant is. Als je gaat voor het iPad abonnement, dan is dit natuurlijk geen probleem.

Een abonnement met iPad afsluiten kan via: http://www.krantaanbiedingen.nl/telegraaf/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.