Super dunne Samsung Galaxy S9 hoesjes

Super dunne Samsung Galaxy S9 hoesjes

Maakt een hoesje jouw Samsung eigenlijk te dik? Weet dan dat Gustaav flinterdunne hoesje voor je Galaxy toestel verkoopt. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn…
Vandaag heb je wellicht een hoesje om je Galaxy, maar deze maakt je S9 nog groter en dikker dan hij nu al is? Het is niet veel, maar elke millimeter scheelt. Je Samsung ligt niet meer lekker in je hand, waardoor je hem maar gebruikt zonder hoesje… Wat zou een super dun Samsung Galaxy S9 hoesje toch mooi zijn …
Wel, gelukkig is er nu Gustaav. Dit merk maakt en verkoopt Samsung hoesjes die beschermen tegen deuken en krassen zonder de esthetiek van je Galaxy toestel af te breken. De minimalisten onder ons gaan deze Samsung hoesjes zeker en vast appreciëren.

Hoe ziet een Gustaav hoesje eruit?

Een Gustaav hoesje is maar 0,35 mm … dun en past perfect rond je Galaxy S9. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals mat zwart, transparant zwart of transparant wit.
De afwerking is echt top; geen opvallende naden en alles past perfect. Omdat het zo een dun hoesje is ziet het eruit alsof er geen hoesje aanwezig is. Wanneer je opteert voor een transparante kleur komt de branding van Samsung er ook nog netjes door.
De hoesjes van Gustaav hebben ook iets wat je bij andere hoesje vaak niet tegekomt: cut-outs rond de knoppen. Zo behoud je de touch en feel van je S9 en voel je de knoppen in hun volledigheid. Daarnaast zorgen de hoesje voor wat meer grip bij het vasthouden, waardoor je hem minder snel uit je handen glipt.
Interesse? Een hoesje van Gustaav kan je makkelijk via hun webshop bestellen. Een hoesje kost €17,95 inclusief gratis verzending.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.