Een sim only-abonnement afsluiten bij Tele2

Een sim only-abonnement afsluiten bij Tele2

Tele2 is in een periode van twintig jaar tijd uitgegroeid tot een telecomaanbieder van formaat in Nederland. Waar Tele2 zich in het begin vooral richtte op het aanbieden van standaard mobiele abonnementen is er vandaag de dag steeds meer aandacht voor een sim only-abonnement. Dit is bij de meeste telecomaanbieders het geval en dat maakt dat Tele2 niet achter kan blijven.

Persoonlijke eisen

Doordat de laatste jaren steeds meer mensen voor een sim only abonnement kiezen, hebben de grote telecomaanbieders in Nederland hun beleid hierop aangepast. Bij veel aanbieders is het tegenwoordig ook mogelijk om een sim only-abonnement af te sluiten. Zo ook bij Tele2. De Nederlandse telecomaanbieder wil door interessante aanbiedingen echter meer betekenen voor haar klanten en dat kan wel eens een goede stap zijn in de wereld van telecom.

4G internet

Waar sim only-aanbieders tegenwoordig vrijwel alleen nog abonnementen aanbieden met 3G internet, is het bij Tele2 mogelijk om een sim only-abonnement af te sluiten met 4G internet. Op deze manier kun je voor weinig geld toch overal snel internetten. Daar komt als groot voordeel bij dat de grootste bundel bij Tele2 maar liefst 24 GB groot is. Op deze manier wil de telecomaanbieder zakenmensen en mensen die heel veel internet gebruiken, tegemoet komen. Bij de meeste sim only-aanbieders is 10 GB het maximum, waardoor het nogal eens voorkomt dat mensen die veel internetten maandelijks geld bij moeten betalen. Dat is bij een bundel van 24 GB waarschijnlijk een stuk minder het geval.

Betalen per seconde

Niet alleen is het internetten bij Tele2 bijzonder voordelig, ook aan het bellen zitten de nodige voordelen verbonden. Zo ronden veel sim only-aanbieders het belgedrag van hun klanten af op hele minuten. Wanneer er twee minuten en één seconde gebeld is, wordt dit afgerond naar drie minuten. Je betaalt in dit geval dus niet alleen voor die twee minuten en één seconde, maar ook voor die 59 seconden die je helemaal niet gebruikt hebt. Dit is bij Tele2 niet het geval, aangezien je hier per seconde betaalt. Hierdoor hou je maandelijks dus meer minuten over.

Maandelijks aanpasbaar

Veel mensen die een sim only-abonnement afsluiten, denken onterecht dat dit abonnement gedurende de afgesproken looptijd niet meer aangepast kan worden. Bij sommige telecomaanbieders is dit ook het geval, maar dat geldt niet voor sim only-abonnementen die afgesloten zijn bij Tele2. Deze abonnementen zijn namelijk iedere maand aan te passen. Wanneer je weet dat je de komende maanden meer of juist minder gaat bellen, interneten of smsen, kun je dit bij Tele2 zo vaak aanpassen als je wilt. De door jou gewenste wijzigingen worden door de telecomaanbieder de eerstvolgende maand doorgevoerd. Indien je je abonnement naar boven bijstelt, wordt de wijziging direct doorgevoerd.

Nummerbehoud

Wanneer je van een andere telecomaanbieder overstapt naar een sim only-abonnement bij Tele2, kun je gewoon overstappen met behoud van je nummer. De overstap is tot maximaal twee maanden voor het einde van je huidige contract aan te vragen. Je huidige contract wordt vervolgens door Tele2 opgezegd en laat jou vervolgens weten wanneer je huidige nummer over wordt gezet naar Tele2. Zo simpel is het! Mocht je meer meningen willen lezen van klanten die je voorgingen bij tele2, kijk dan eens op anafhankelijke review sites zoals Nederlandreview.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.