Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 zal het nieuwste toestel worden van Samsung, die in 2017 uit zal gaan komen. Naar alle waarschijnlijkheid, zal Samsung haar nieuwste toestel dan ook weer gaan presenteren op het Mobile World Congress. Samsung wil natuurlijk graag de volledige aandacht hebben voor haar toestellen. Dit is bij de Samsung Galaxy S7 ook goed gelukt.
Tot nu toe is er nog erg weinig bekend over de Samsung Galaxy S8. De Samsung Galaxy S7 is natuurlijk nog niet zo lang geleden uitgebracht en Samsung wil dan ook raag dat hier de aandacht volledig op ligt. Toch zal het niet lang meer duren, voordat de eerste geruchten alweer bekend worden gemaakt. Zal Samsung weer gebruik gaan maken van hetzelfde design, of zal de Samsung Galaxy S8 een compleet nieuw design gaan krijgen. Wat voor camera zal het nieuwste toestel gaan krijgen. Samsung heeft er voor gekozen om de camera van de Galaxy S7 te voorzien van minder megapixels, dan de camera van de Galaxy S6. Toch beschikt de camera van de Galaxy S7 over meer kwaliteit en kunnen er betere foto’s worden gemaakt in het donker. Natuurlijk is men enorm benieuwd over hoeveel megapixels de camera van de Samsung Galaxy S8 zal gaan beschikken.
Natuurlijk zijn er nog veel meer specificaties die zullen worden verbeterd, of juist worden vernieuwd. Dat is één ding dat vast staat. Toch zal het nog even gaan duren voordat deze gegevens bekend zullen worden en iedereen daadwerkelijk kan gaan genieten van de Samsung Galaxy S8.
Bron: http://www.samsunggalaxys8abonnement.com/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.