Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is het nieuwste paradepaardje van Samsung. Samsung gooit al jaren hoge ogen met haar Galaxy lijn. De Samsung Galaxy S7 sluit daar natuurlijk perfect bij aan. Het toestel lijkt in vele opzichten op haar voorganger, de Samsung Galaxy S6. Natuurlijk beschikt de Samsung Galaxy S7 over vele nieuwe en verbeterde specificaties. Ontdek dan ook snel, dit prachtige toestel.

Wat kan men verwachten

De Samsung Galaxy S7 lijkt in vele opzichten, op de Samsung Galaxy S6. De Samsung Galaxy S6 is enorm positief ontvangen en hier kan Samsung dan ook voor een deel op voortborduren. Zo beschikt de Galaxy S7 over hetzelfde design. Het toestel is gemaakt van metaal en krasbestendig glas. Een grote vooruitgang is, dat het nieuwste toestel stof en waterbestendig is. Hierdoor is de Samsung Galaxy S7 enorm gebruiksvriendelijk en kan het toestel eigenlijk overal worden gebruikt. Er zijn geen belemmeringen meer. De Samsung Galaxy S7 heeft een prachtige camera, die over 12 megapixels beschikt. Doordat deze camera over een vernieuwde lens en een grotere sensor beschikt, kunnen er prachtige foto’s worden geschoten. Zelfs in het donker. Ook de camera aan de voorkant beschikt natuurlijk over voldoende kwaliteit om prachtige selfies mee te maken. Deze camera beschikt over 5 megapixels.
De Samsung Galaxy S7 beschikt over een verbeterde batterij. Het toestel heeft een batterijduur van maar liefst 3000 mAh. Dit is een flinke vooruitgang. Het toestel beschikt standaard over een snellader. Met deze snellader kan het toestel enorm snel worden opgeladen. Binnen een uur, moet de Samsung Galaxy S7 al volledig opgeladen zijn.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.