Refurbished iPhones

Refurbished iPhones

iPhones zijn enorm populaire smartphones. Vele mensen zouden graag een iPhone willen, maar willen hier niet de volledige prijs voor betalen. Een iPhone kan natuurlijk ook worden afgenomen in combinatie met een abonnement, maar dan nog moet er soms een bepaalde prijs voor het toestel worden betaald. Ook niet iedereen wil vastzitten aan hoge maandlasten van het gekozen abonnement. Een refurbished iPhone is dan de perfecte keuze.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is eigenlijk niets anders, dan een gebruikte iPhone. Deze gebruikte iPhone is helemaal gerepareerd en schoongemaakt. Ook is het toestel voorzien van eventuele nieuwe onderdelen. Een refurbished iPhone kan dan ook niet worden vergeleken met een tweedehandse iPhone. Een tweedehandse iPhone is niet schoongemaakt of gerepareerd en zodoende kan de staat van het toestel dan ook een stuk minder zijn. De refurbished iPhones worden door experts onder handen genomen, waardoor deze nog flink een aantal jaren mee kunnen gaan. Zodra de toestel goed zijn gekeurd door Apple krijgen zij een bepaald label, genoemd Certified Pre-Owned iPhone.

H2>Waar zijn refurbished iPhones te verkrijgen

Er zijn vele verschillende webwinkels, die refurbished iPhones en refurbished Macbooks aanbieden. Natuurlijk is het erg verstandig om van te voren de verschillende webwinkels met elkaar te vergelijken. Er worden enorm veel verschillende iPhones aangeboden, die gerefurbished zijn. Ook zit er natuurlijk veel prijsverschil tussen al deze modellen. Modellen die over veel opslaggeheugen beschikken zijn enorm populair. Natuurlijk is de iPhone 7 nog niet als een gerefurbished model te verkrijgen. Het duurt altijd een tijdje voordat de nieuwere modellen op deze manier te verkrijgen zijn. Wel is het belangrijk om te weten dat een refurbished iPhone wel een kortere garantietermijn heeft. Vaak hebben deze toestellen maar een jaar garantie. Dit is natuurlijk wel logisch, aangezien het toestel voor de verkoop nog helemaal onder handen is genomen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.