Iphone SE

IPhone SE

De iPhone SE is het nieuwste toetsen van Apple. Waar Apple steeds grotere toestel ging uitbrengen, is de iPhone SE juist weer een wat kleiner toestel. De iPhone SE wordt dan ook wel omschreven als een ‘budgetmodel’. De iPhone SE wordt dan ook al snel vergeleken met de iPhone 5S. Niet erg gek, aangezien het design ook enorm veel op die van de iPhone 5S lijkt. Het nieuwste toestel heeft een scherm van 4 inch. Iets wat gebruikers natuurlijk al gewend waren van Apple. Apple heeft haar nieuwste toestel eind maart gepresenteerd op het Apple event.

Het toestel in vogelvlucht

De iPhone SE heeft een scherm van 4 inch. Deze heeft een resolutie van 1136 x 640 pixels. Een perfecte resolutie voor de grote van het scherm. Het beeldscherm maakt geen gebruik van 3D Touch. Iets wat gebruikers natuurlijk wel gewend zijn bij de IPhone 6 en de IPhone 7. Het toestel heeft een sterke behuizing, die bestaat uit metaal en glas. Doordat het toestel weer een stuk kleiner is, is deze natuurlijk ook weer gemakkelijker met een hand te bedienen. De afmetingen van de iPhone SE zijn als volgt, 123,8 x 58,6 x 76,6 millimeter. Het nieuwste toestel van Apple weegt 113 gram. De iPhone SE is in vier kleuren te verkrijgen, namelijk rosegoud, spacegrijs , zilver en goud. Het nieuwste toestel van Apple heeft een 12,0 megapixel iSight camera aan de achterkant van het toestel. Aan de voorkant kunnen er prachtige selfies worden gemaakt met de 1,2 megapixel iSight camera.

Vernieuwde specificaties

De iPhone SE is voorzien van voldoende specificaties, die zeker niet onder doen voor de iPhone 6. Zo is het toestel enorm krachtig, doordat er gebruik wordt gemaakt van een A9-chip. Deze chip wordt gecombineerd met een M9-coprocessor. Naast dat het toestel krachtig en snel is, is deze ook enorm zuinig. Het toestel kan namelijk 10 uur draaien, om een volle batterij.

Bron: https://www.goedkoopbellen.com/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.