De LG G5

De LG G5

Rond mei 2016 zal LG haar nieuwste toestel uit gaan brengen, genaamd de LG G5. Zoals altijd, gingen er natuurlijk al behoorlijk wat geruchten rond, rondom dit nieuwste toestel. Op het Mobile World Congress in Barcelona heeft LG haar nieuwste toestel gepresenteerd, waarmee er een einde aan alle geruchten kwam. De LG G5 zal de populaire LG G4 op gaan volgen. Natuurlijk is het nieuwste toestel van LG, op vele vlakken verbeterd.

Wat kan men verwachten

Het nieuwste toestel van LG, de LG G5, wordt nu al omschreven als het vlaggenschip van 2016. Het nieuwste toestel is dan ook voorzien van vele specificaties, zodat gebruikers niets hoeven te missen. De LG G5 heeft een scherm van 5,3 inch met een enorm goede resolutie van 2560 x 1440 pixels. Hierdoor worden onder andere foto’s en video’s enorm helder weergegeven. Iets wat natuurlijk enorm prettig is. Het toestel heeft een metalen behuizing, waardoor deze natuurlijk tegen een stootje kan. Ook wordt het toestel bescherm tegen krassen. De stevige behuizing zorgt er ook voor dat het toestel prettig in de hand ligt, waardoor de gebruikservaring natuurlijk alleen maar beter wordt. Ook de camera is verbeterd ten opzichte van de voorganger. De LG G5 heeft namelijk een camera met 16,0 megapixels aan de achterkant van het toestel. LG blijft hiermee niet achter bij de concurrentie. Ook de camera aan de voorkant van het toestel laat weinig te wensen over. Deze camera beschikt over 8,0 megapixels en hier kunnen natuurlijk prachtige selfies mee worden gemaakt.

Een snelle en krachtige smartphones

Ook intern heeft LG behoorlijk uitgepakt. LG heeft voor haar nieuwste toestel namelijk enorm krachtige hardware gebruikt. Het toestel beschikt over een werkgeheugen van 4GB, dat wordt gecombineerd met de nieuwe Snapdragon 820 chip. De LG G5 zal gaan draaien op Android 6.0. Het toestel is daarnaast ook nog eens erg zuinig, waardoor de batterij langer mee zal gaan.
Bron: https://www.smartphoneclub.com/lg/g5/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.