De iPhone 7

De iPhone 7De iPhone 7 zal de lang verwachte opvolger gaan worden van de iPhone 6S. De verwachting is dat Apple dit toestel in september van dit jaar zal gaan presenteren, op het jaarlijkse evenement. Natuurlijk wordt er al enorm veel gespeculeerd over het toestel, alleen zijn het tot nu toe nog wel steeds geruchten. Apple heeft namelijk nog geen enkel nieuws rondom de iPhone 7 naar buiten gebracht.

Wat zijn de geruchten

Volgens de geruchten die rondgaan, zal de iPhone 7 ook in twee uitvoeringen worden uitgebracht. Het zal waarschijnlijk weer gaan om een variant met een 4,7 inch scherm en om een grotere variant met een 5,5 inch scherm. De iPhone 7 zal dan een scherm gaan krijgen van 4,7 inch. Ook zal de iPhone 7 nog weer een stuk dunner en lichter gaan worden. Mocht dit echt het geval gaan zijn, dan kan de iPhone 7 worden omschreven als de dunste smartphone ooit. Over het design zijn nog geen geruchten naar buiten gekomen, maar de verwachting is dat het design niet erg veel zal gaan afwijken. Wel wordt er verwacht dat Apple nu eindelijk een scherm uit gaat brengen dat compleet van saffierglas zal zijn gemaakt.

Vernieuwde software

Natuurlijk zal Apple de software ook flink onder handen gaan nemen. Er zal een nieuwe versie van iOS uit gaan komen, iOS 10, en daar zal het nieuwste toestel van Apple dan ook op gaan draaien. Ook wordt er verwacht dat het toestel nog weer sneller en krachtiger gaan worden. Dit zal mogelijk worden gemaakt door de A10-processor waar over gesproken wordt. Deze processor zal dan waarschijnlijk worden ondersteund door een M10-coprocessor in combinatie met een snellere grafische chip.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.