Besparen op Telecom diensten

Besparen op Telecom diensten

Wilt u voor enkele huidige telecom diensten wel wat minder betalen dan dat u nu doet? Dat is zeer waarschijnlijk wel mogelijk. Hoe? Dat leest u hier.
Een eenvoudig voorbeeld is een internet, bellen en tv abonnement. Er zit nogal wat verschil in prijs tussen de verschillende aanbieders. Zo is XS4ALL één van de duurdere aanbieders in de markt. Maar hebben ze wel het laagste storingspercentage. Maar is dat het waard om elke maand een hogere prijs te betalen? Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor Telfort alles in 1. Dit is een zusje van XS4ALL, maar aanzienlijk goedkoper. Zo kan Telfort al zo’n 15 euro per maand goedkoper zijn. Op jaarbasis scheelt u dit meer dan 180 euro. Hiervoor neemt u wellicht wel een extra storing per jaar voor lief. Los van het feit dat de kwaliteit bij Telfort ook prima is. Dit maken ze zelf natuurlijk ook altijd duidelijk in de commercials, waarin een voormalig miljonair nog wel de kwaliteit wil die hij vroeger gewend was, maar dan tegen een scherpe prijs.

Maar er zijn nog meer aanbieders die u deze diensten kunnen leveren. Het begint met alles in 1 vergelijken. Door te starten met een vergelijking kunt u zien welke aanbieders er allemaal kunnen leveren op uw adres. Hierdoor krijgt u een volledig beeld van alle mogelijkheden. Zo ziet u ook meteen de kleine verschillen in het aantal TV-zenders en de verschillende beschikbare internetsnelheden. Maar ook de acties en aanbiedingen kunt u naast elkaar leggen. Bij vele aanbieders kunt u gedurende het jaar rekenen op leuke kortingen als u overstapt. Wat dacht u bijvoorbeeld van enkele maanden een tientje minder betalen per maand? Of een gratis extra zenderpakket? Stap op het juiste moment over en bespaar zo nog wat extra.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.